به صورت وبیناری برگزار شد؛
کارگاه نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری های دیابت و فشار خون بالا
وبینار آموزشی " نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری های دیابت و فشار خون بالا " به همت گروه بهبود تغذیه در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این وبینار آموزشی که ویژه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت استان و کارشناسان تغذیه ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ها برگزار شد، در ابتدا مرسده رشیدی نژاد- رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی- درباره ی کلیات و اهمیت برنامه مطالب مبسوطی ارائه کرد.
در ادامه ی این وبینار، دکتر غلامرضا صادقی -رئیس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی- درباره ی بررسی وضعیت دیابت و فشار خون در نظام PHC برای شرکت کنندگان در وبینار سخت گفت و دکتر اعظم احمدی -دکترای تخصصی علوم تغذیه و مسئول واحد تغذیه ستاد شهرستان رودسر- نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های فشار خون بالا و دیابت را تبیین کرد.


نظر دهید